بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بیزینس پلن با تاپ توجیهی

Blog Article

میزان بودجهبندیِ هزینهها را مشخص کنید؛ بهعنوان مثال هزینههای اجاره مکان، ملزومات مصرفی، قبوض، تعمیر تجهیزات، آموزش نیروها و... را مشخص کنید.

در این بخش باید به پیشینه و تجارب موفق کارمندان و اعضای کسب و کار خودتان اشاره کنید.

شما همچنین باید رقبای خود را در این بخش بگنجانید و نشان دهید که چگونه کسب و کار شما به طور منحصر به فردی با شرکت های فعال در صنعت یا بازار متفاوت است.

داده های رقیب به شما کمک می کند روندهای فعلی در صنعت هدف خود و پتانسیل رشد را بدانید. این جزئیات همچنین به سرمایه گذاران ثابت می کند که شما با این صنعت بسیار آشنا هستید.

نوشتن بیزنس پلن یکی مهمتر ازین کارها در هر کسبوکاری است. اگر شما هم به دنبال تدوین یک طرح تجاری خاص هستید باید ۱۰ گام را طی کنید.

در نوشتن این بخش از بیزینس پلن بهتر است کمی محتاط باشید. پیشنهاد میکنیم تا حد امکان واقعبین باشید و از نوشتن اعداد نجومی خودداری کنید.

فرآیند نگارش طرح توجیهی کمک می کند تا مفروضات "پنهان" قبلی ، شفاف شود. با نگارش و ارزیابی آنها می توانید آنها را آزمایش کرده و اعتبار آنها را تجزیه و تحلیل کنید.

کافی نیست که فقط بدانید چه کسی به چیزی که شما می فروشد علاقه مند است. شما باید بتواند آن را به آنها بفروشید.

اگر این طرح توجیهی برای استارت آپ است، برنامه عملیاتی را به دو مرحله مجزا تقسیم کنید: برنامه توسعه و برنامه تولید.

قبل از اینکه کسی در تجارت شما سرمایه گذاری کند، می خواهد درک کاملی از سرمایه گذاری بالقوه داشته باشد. این بخش باید نحوه سازماندهی و مدیریت کسب و کار شما را نشان دهد.

اگر بازار هدف شما بیش از حد، بزرگ باشد احتمالا سرمایهگذارها رویتان حساب باز نمیکنند. چون متوجه میشوند که شناخت کافی از بازار ندارید.

شاید شرکت اینطور احساس میکند که اطلاعات زیادی برای ارائه ندارد، چون تازه کارش را شروع کرده است.

حتی میتوانید برای بخشهای سختتر کار، از قبل آمادگی داشته باشید.

اینکه بدانید مخاطب شما دقیقا کیست، کمک میکند بیان بهتری داشته باشید. همچنین عناصر کلیدی و سطح اطلاعاتی را هم که قرار است توضیح دهید بیشتر بدانید به راحتی تعیین میکنید.

Report this page